Sponsoren 
 Hoofdsponsor:

-Notariaat Born, Kapelweg 48, 6121 JC Born
  https://www.notariaatborn.nl


Sponsoren:

Salden Elektro Leonard Langweg 6, 6121 PA Born
  http://www.saldenelektro.nl

- Autocentre Verheijen Mortel 1D, 6121 JT Born
  http://www.autocentre-verheijen.nl

-Technisch Bureau Savelkoul B.V. De Tramweg 8, 6121 RX Born
  http://www.technischbureausavelkoul.nl
Wij zijn momenteel in gesprek met een aantal potentiele sponsoren, waarover we hopen binnenkort meer te kunnen melden! We zijn echter hard op zoek naar meer sponsoren voor onze vereniging.

Waarom zoekt JN Born sponsoren?

Jong Nederland Born is een vereniging die 100% op vrijwilligers draait. De vrijwilligers van JN Born steken veel tijd in het voorbereiden en uitvoeren van de wekelijkse groepsavonden. Hiernaast organiseren ze ook kampeerweekenden, zomerkamp of trektochten en ongeveer 6 bijzondere activiteiten per seizoen. Een aantal leiders vervult hiernaast ook bestuurlijke taken. Naast deze bezigheden is iedere leider ieder jaar verantwoordelijk voor het 4 keer per jaar ophalen van het oud papier in Born, om onze inkomsten op peil te houden. Helaas zijn deze inkomsten vanwege o.a. het feit dat er minder gebruik gemaakt wordt van papier, terug aan het lopen. Ook vervallen steeds meer subsidies van overheden.
 Om onze contributie laag te houden en toch het aantal activiteiten voor de jeugd op peil te houden, zoeken wij in sponsoring een extra inkomstenbron. Onze contributie bedraagt slechts €42,50 per jaar. Voor de aller jongste groep, de minioren, zelfs maar €32,50 per jaar! Wij hopen de contributie met uw hulp de komende jaren laag te houden. Zo blijft Jong Nederland Born voor ieder kind in Born toegankelijk!

Wilt u onze vereniging ook steunen? Als bedrijf of als particulier? Alle beetjes helpen! 
Stuur ons bij interesse vrijblijvend een berichtje via Facebook en wij geven u meer informatie.